PIZZA PLANET

PIZZA PLANET Shoarma & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 920 beoordelingen
13 mei 2021 om 20:30 I get a review mail faster than my food which is still not here 2+ hours!!!
12 mei 2021 om 21:43 Friet was hard met teveel zout. Teveel knoflooksaus en de kebab was taai. Normaal smaakt de kapsalon vele malen beter. Heel jammer.
9 mei 2021 om 15:11 Vriendelijke bezorger! Kapsalon was lekker, wel iets te veel saus, maar verder prima eten.
6 mei 2021 om 3:01 Erg lekker eten en goede service! Ik bestelde wat laat de pasta en ze hebben het toch voor me gemaakt nog :)
3 mei 2021 om 22:31 Ik klaag niet gauw maar bijna geen shoarma op me pizza en hetgeen wat erop lag was zo zout als t maar kan zijn! Helaas Pizzaplanet beetje jammer.
3 mei 2021 om 9:23 Snel en lekker!
2 mei 2021 om 8:07 Ik weet écht wel dat het erg druk kan zijn, dat daardoor de bezorger langer onderweg is dan normaal. Maar gisteren was het écht hèèl erg extreem veel later, dat ben ik totaal niét gewend van Pizza Planet!!! Het duurde ruim een uur en drie kwartier!!!
1 mei 2021 om 20:13 Prima! Goed warm, goed van snaak en ruime portie.
1 mei 2021 om 20:08 Lekker gegeten zoals altijd
29 apr 2021 om 10:15 Eten 30min te laat bezorgd, geen probleem, het was Koningsdag dus ik begrijp de drukte. De spareribs hebben een totaal andere smaak, niet mijn voorkeur. Erg veel bot en niet veel vlees. Knoflooksaus was erg goed
26 apr 2021 om 8:09 Snel bezorgd, warm en lekker - net als altijd :-)
18 apr 2021 om 21:46 Super pizzas